Reviews

Lees hier de ervaringen van andere die al eens voor Comfort Personenvervoer hebben gekozen. Onderaan deze pagina kunt u zelf een review achterlaten. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs.

Recent reviews

Zeker voordelig en comfortabel

5,0 rating
11 juni 2020

Geboekt met vroegboekkorting voor een rit naar Assen. De ritprijs was zeker erg voordelig. Nu ik ook de kortingskaart heb ga ik zeker vaker bij jullie een taxi bestellen.

Brenda

Comfortable and safe ride

5,0 rating
27 februari 2020

Our first and only choice when we need a ride. Always on time and experienced driver with a clean and comfortable car. Definitely recommended!

Burc

Hele goede chauffeur

5,0 rating
25 februari 2020

Keurige service, mooie auto. Zeer tevreden.

Saskia

Super service

5,0 rating
17 februari 2020

Al een paar jaar onze vaste taxi voor zowel zakelijk als prive ritjes. Altijd op tijd, super vriendelijk en met de beste service; opladers en water in auto. Een genot om mee te reizen

Mady

Leuke humor

5,0 rating
13 februari 2020

Goed verwachtingmanagement.

Annette

Beste taxi ooit

5,0 rating
24 januari 2020

We zijn verwend met erge luxe en hij was erg vriendelijk zin in de volgende keer

Derek

Great rides and always on time

5,0 rating
23 januari 2020

Thanks for the rides. Very courteous and always on time / before time. Had a great time ,

Manish

Zeer tevreden

5,0 rating
21 januari 2020

Wat een geweldige taxirit
Veel comfort, koud watertje en kan gewoon doorwerken op mijn laptop dankzij deze zeer vriendelijke chauffeur heb ik een perfecte taxirit gehad!👍

Daan

Top taxi

5,0 rating
21 januari 2020

Zeer goeie rit gehad. Stipt op tijd, vriendelijke chauffeur. Nette jongen die veilig reed. Erg goeie auto ook, met allerlei extra’s. De ritprijs viel erg mee, de volgende keer gebruik ik mijn loyalty card voor extra korting! De bestelapp staat in mijn mobiel.

Esther

Kwaliteit

5,0 rating
19 januari 2020

Uitstekende ervaring. Keurige auto en chauffeur, komt afspraken na en nette prijs. Aanrader!

Mark

Correcte onderneming

5,0 rating
19 januari 2020

Komt afspraken stipt na. Chauffeur heeft een zeer prettige rijstijl.
Ook de prijsstelling is aangenaam, ik gebruik wel de loyality card. Een aanrader.

Martin

Aanrader

5,0 rating
19 januari 2020

Zeer nette wagen, ervaren chauffeur. Gezellige rit gehad. Zeker een aanrader voor anderen.

Sanja

Top rit

5,0 rating
18 januari 2020

Zeer aangename rit ervaren bij Comfort Personenvervoer. Zeer aantrekkelijke vaste ritprijs. Ik kon op het scherm achterin zelf muziek kiezen. Flesje water erbij, top rit bedankt. Ik bestel jullie zeker nog een keer.

Karel

Prettige ervaring

5,0 rating
18 januari 2020

Wat was ik blij met comfort personenvervoer. stipt op tijd en met een zeer comfortabele auto voorzien van alle luxe. En dat voor zo’n lage prijs. Ik wil iedereen comfort personenvervoer aanbevelen!!!

Bastiaan
Make a review

klik op het bovenstaande icoon om op Google een review achter te laten.